Compart Telecom

Compart Telecom

Laatste Nieuws & Ontwikkelingen

Telefoon accessories | Top 3 webwinkels

Ik heb al eerder vermeld dat het internet vol staat met talloze webwinkels. Een groot deel van deze webwinkels verkopen telefoon accessoires. Hoe maak je een juiste keuze uit deze talloze verschillend, allemaal aantrekkelijke en betrouwbare, webwinkels? Vandaag geef ik 3 tips.

1. Kies voor service!

Je kunt kiezen voor pérfecte service. Dan geef ik je de webwinkel Coolbue als tip. Deze webwinkel is de baas betreft service; ze hebben tenslotte een klantenservice directeur in dienst. De service van deze webwinkel zul je pas ervaren wanneer je iets gaan aanschaffen op een van de vele domeinen. Voor telefoon accessoires kies je natuurlijk voor de pdashop. Deze winkel biedt van alles, van opladers tot hoesjes. Maar natuurlijk ook de alom bekende selfie stick!

2. Kies voor prijs

Wil je minder service, langer wachten op je product maar wel zeker weten de laagste prijs betalen? Dan kies je voor een webwinkel als dealxtreme, amazon of mini in the box. Deze webwinkels, en waarschijnlijk nog vele anderen, bieden prijzen waar je als kleine webwinkel amper tegen concurreren kan. Ok, je hebt een grote kans dat je een mindere kwaliteit ontvang, maar dit is niet altijd het geval. Verder zal je vaak langer moeten wachten voordat je het product pas in huis hebt aangezien ze lange levertijden hanteren. Dit kan verschillen tussen een paar dagen tot een paar maanden.

3. Kies voor specialisatie

Tenslotte kun je kiezen voor specialisatie. Er zijn namelijk webwinkels te vinden op het internet die zich specialiseren in één product of product categorie. Zo biedt juns.nl enkel telefoon accessoires. Momenteel bestaat het assortiment uit: telefoon hoesjes, sportarmbanden en de powerbank. Uiteraard kun op zoek naar nog meer specialisatie; zo biedt een webwinkel als deze enkel powerbanks. Wanneer een webwinkel enkel een product aanbiedt zullen ze vaak dit product aanbieden met veel verschillende varianten. Zo kan bij de laatste webwinkel een powerbank gevonden worden met 2600 mAh maar ook een powerbank met 20000 mAh. Tevens zullen de powerbanks in verschillende kleuren aan te schaffen zijn.